LEVERING OG RETURNERING

LEVERINGSSTED

Når du som kunde bestiller en eller flere varer og ønsker at vores leverandør/fragtmand stiller varen på et givent sted, frasiger Music Key sig ansvaret for varen og ansvaret overgår til køber. Du kan i stedet også vælge en alternativ leveringsadresse (som f.eks. en arbejdsplads, hvor der normalt altid er bemanding på).

FRAGT

Alle varer på musickey.dk leveres med fragtomkostninger specificeret under bestillingen samt i ordrebekræftelsen. Der leveres til hele landet, dog undtaget ikke bro faste øer, Færøerne og Grønland. Forsendelsen sker enten med Post Danmark eller med pakkepost/fragtmand.

FRAGT TIL GRØNDLAND

Det er desværre ikke muligt for os at sende varer til Grønland. Der kan derfor ikke gennemføres ordrer med grønlandsk leveringsadresse.

RETURNERING

Du har som udgangspunkt 30 dages returret på varer købt på musickey.dk.

Hvis du ønsker at returnere eller reklamere over en vare, skal du kontakte os via RMA funktionen som findes under "Din konto" og "Mine ordrer" - se "Detaljer". Se og læs mere om dette ved at trykke på "RMA" nederst på hjemmesidens startside.

Du har som kunde ansvaret og risikoen for varen inden den når frem til os, så husk at få dokumentation fra forsendelsesfirmaet på, at du har afsendt varen til os. Tillige er du som kunde ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind ved returnering.

Varer undtaget af fortrydelsesretten: Software med brudt plombering eller leveret som digital download samt specielt fremstillede varer.

Bemærk at du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, eksempelvis mundharmonikaer og In-Ear hovedtelefoner.